Katherine Heigle je zablistala na premijeri svog novog filma 'Ugly truth'. Jedan od razloga je bila prekrasna zelena haljina, no osmijeh s lica nije mogla skinuti i zbog seksepilnog partnera Gerarda Butlera

Zvijezda serije 'Uvod u Anatomiju' izgledala je prekrasno u haljini Naeem Khan u kojoj se pojavila na londonskoj premijeri filma 'Ugly truth'.

Jedan od razloga njezinog odličnog izgleda i raspoloženja je svakako i filmski partner Gerard Butler s kojeg tijekom premijere nije skidala pogled, a ni ruke.

Gerard Butler je nedavno snimio film s Jennifer Aniston koja je pauze između snimanja provodila u njegovom zagrljaju.

Katherine je cijelu večer provela u Gerardovom društvu, a za njega ima samo najljepše riječi.

'On je romatičan tip, ne priča puno o tome, no shvatila sam da je tip muškarca koji ženi poklanja cvijeće', rekla je Katherine.

Katherine je u sretnom braku s Joshom Kelleyjem, koji joj ugađa u svemu jer Katherine još nije naučila pristajati na kompromise. Zbog opsesije je često očajna, ali i sretna jer joj mnogi podilaze.

Na premijeri filma su se pojavile i Tamara Ecclestone i Kelly Brook koja je oduševila paparazze. Stigla je u društvu prijateljice jer njezin dečko ne voli ženskaste filmove poput ovog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju