Travanjski broj francuskog Ellea prikazao je zrelu žensku ljepotu u njezinoj stvarnosti. Tri prelijepe žene, Monica Belluci, Sophie Marceau i Eva Herzigova pristale su na fotografiranje i publiciranje fotografija bez Photoshopa i šminke!

Zašto ne izgledam dobro kao ona?

Kada se upitate zašto danas ne izgledate savršeno kao cura s naslovnice, samo se sjetite da je najbolji prijatelj dotične cover girl vjerojatno Photoshop, a druži se i s najboljim vizažistima, frizerima i stilistima.

Pod naslovom 'Stars sans fards' ili u prijevodu, bez šminke, fotografirane su tri ljepotice u najboljim godinama.

Znamo da to ponekad i ne tješi, no ako je suditi prema posljednjem broju francuskog Ellea, suvremeni kanoni ženske ljepote mogli bi se promijeniti.

Ugledni fancuski magazin pokazao je kako izgledaju prave žene, bez Photshopa i ostalih navedenih pomagala.

Zvijezde bez šminke

Pod naslovom 'Stars sans fards' ili u prijevodu, bez šminke, fotografirane su tri ljepotice u najboljim godinama: 44. godišnja Monica Belluci, 42. godišnja Sophie Marceou i 36. godišnja Eva Herzigova.

Fotografije su prelijepe, kao i modeli. Dvije glumice i jedna manekenka prikazane su onakve kakve jesu: prirodne, svježe i neobično lijepe.

U vremenu kada se ljepota kupuje na doze, a uz pomoć suvremene medicine i svatko može biti ili se barem doimati lijepim, ovaj potez Ellea je hvale vrijedan i nimalo prozaičan u svojoj namjeri, jer nije to slava samo ljepote, nego ji slava žene - u njezinoj prirodnosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju