I dok u Americi već imaju zvjezdani status, u Milanu ih očekuje žestoka konkurencija, barem Victoriju Beckham. Supruge talijanskih nogometaša Valentina Zambrotta, Caroline Celico i Adriana Maldini jednako su glamourozne i pune oblina. Beckham je na korak do San Sira, no čini se da je milansko kraljevsko prijestolje već zauzeto


I dok je David Beckham na korak do milanskog San Sira, njegova supruga Victoria navija za ostanak u Los Angelesu gdje su već dobili status 'it' para.

No, dođu li u Milanu, očekuje ih žestoka konkurencija osobito Victoriju koja će se teško moći mjeriti s oblinama supruga talijanskih igrača. Adriana Maldini, supruga legendarnog Paola, pa zanosna Kakina Caroline ili prsata Valentina Zambrotta.

I dok se u Americi cijenila njezina europska elegancija, u talijanskoj modnoj prijestolnici očekuje je jednako glamorozan i modno osvješten stil supruga Davidovih suigrača od kojih neke imaju i svoje modne marke ili diplome iz fashion businessa.

Zanosna Caroline Celico koja je Kaku upoznala kao četrnaestogodišnjakinja, a za njega se i udala na skromnoj ceremoniji u Sao Paolu studira modni dizajn i na korak jedo modne diplome.


Adriana Fossa sa svojim suprugom Paolom Maldinijem posjeduje modnu marku Sweet Years, a vlasnici su i najpoznatijeg milanskog noćnog kluba Hollywood. class.


Valentina Zambrotta je dovoljno poznata i bez svoga supruga Gianluce. Na Svjetskom prvenstvu u klizanju 2003. osvojila je srebrnu medalju i jedna je od najutjecajnijih pripadnica talijanskog jet seta.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju