Hrvatska modna scena bogatija je za još jedne blizanke. Nakon Budoarki još su jedne sestre odlučile zajedno kreirati. Njihov je dizajnerski potpis baš kao i one, identičan.

U potkrovlju obiteljske kuće sestre Maja i Petra zajedno kreiraju modne kolekcije. Budući da su blizanke, one osim sličnosti u vanjskom izgledu dijele i isti modni ukus.

Ove 28-godišnjakinje poput mnogih sestara ne vole biti odvojene pa i godišnji odmor provode zajedno.

'Kud jedna tu i druga', glasi stara poslovica, a Petra i Maja svojim ponašanjem potvrđuju njihovu istinitost. Prilikom intervjua dobro raspoložene sestre su pokušale opisati svoj odnos te su pokazale svoju duhovitu stranu.

'Do 14-15 godine bile smo identične, od gaćica, do čarapa, sve.', uz smijeh su rekle nadopunjujući jedna drugu. Kako kažu, izbor zanimanja im nije bio težak, a od diplome na Tekstilno- tehnološkom fakultetu dijeli ih tek jedan ispit.

'Još od djetinjstva smo znale što želimo. Stalno smo crtale i šivale barbikama. Tada je već majka rekla da ćemo biti umjetnice.', kažu dodajući kako su jedna drugoj velika podrška te da jedna bez druge ne bi uspjele. Dobitnice su već pet modnih nagrada.

Sestre blizanke dijele i želju da se za njihov rad čuje i izvan Hrvatske, a u tome bi im itekako mogao pomoći skorašnji posjet Berlinu gdje će učiti od modnih stručnjaka. Sudeći prema broju već osvojenih nagrada ne sumnjamo u njihov uspjeh.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju