Pogled na ormar s odjećom baca vas u očaj, no recesija ne dozvoljava obnavljanje garderobe, barem ne onako kako bi vi to željeli. Poslužite se trikovim i pogledajte u što uložiti, a na čemu štedjeti

Obićne T-shirt majice ne moraju biti skupe. Nose se blizu koži, pa zahtjevaju češće pranje, a na području ispod ruke ostaju mrlje od dezodoransa. Odaberite one koje su vam ugodne i koje se neće brzo izvjesiti, a ta dva uvjeta možete dobiti po povoljnoj cijeni.

Traperice su odjevni predmet u koji vrijedi uložiti.

Traperice su odjevni predmet u koji vrijedi uložiti. Najbolje je imati dva para, jedne koje ćete nositi u slobodno vrijeme i na ravne cipele te par koji ćete odjenuti uz cipele na visoku potpeticu. Nešto skuplje traperice garantiraju bolji materijal i kvalitetniji elastin, dok će one jeftinije brzo izgubiti oblik.

Grudnjak je dobra investicija stoga si prilikom kupovine slobodno dajte oduška. Dobar model lijepo će oblikovati vaše grudi, a to je ono što je ženama važno. Ukoliko su grudi velike važno je odabrati grudnjak koji dobro pristaje i ne pritišće grudi, a pravilno odabran grudnjak može povećati grudi. Investicija koja se itekako isplati.

Dajte si oduška prilikom kupovine odjeće za vježbanje. Odaberite nešto što vam dobro pristaje jer ćete nakon pogleda u ogledalo imati više volje za vježbanjem, tako barem tvrde stručnjaci.

Uložite u dobar par crnih hlača, one su vječne i uvijek su u modi. Odaberite dobro skrojen par od finog materijala koji će trajati. Dugoročno gledano, uštedjeli ste jer ćete potrošiti manje nego da svake godine kupujete novi, no jeftiniji par.

Nakit i razni modni dodaci su stvari na kojima možete uštedjeti. Moda je prolazna, a trgovine uvijek nude stvari koje su u trendu i po prihvatljivim cijenama. Nepotrebno je trošiti na nešto što već za nekoliko mjeseci nećete htjeti nositi.

Recesija je idealno vrijeme da stavite svoje kupovne navike pod kontrolu.

Kaput i jakna su odjevni predmeti na koje vrijedi potrošiti. Prilikom kupovine se nemojte voditi za trendovima, radije odaberite onaj koji vam dobro pristaje i naglašava vaše adute. kaput i jaknu odjenuti na traperice i obićnu majicu i izgledati odlično.

Tamno odijelo je poput male crne haljine. Must have za svaku ženu. Odaberite klasičan kroj i kombinaciju suknje i hlača te pripazite da metrijal bude podatan i kvalitetan. Ovaj odjevni predmet  možete odjenuti u gotovo svakoj prigodi pa u njega zaista vrijedi uložiti.

Večernja haljina te odgovarajuće cipele i torbica su kombinacija z akoju nipošto ne vrijedi platiti punu cijenu. Te artikle je najbolje potražiti na rsprodajama, jer koliko ćete ih puta zaista odjenuti?

Svaka žena ima svoje male slabosti kada je šoping u pitanju pa će si naravno s vremena na vrijeme dopustiti velika ulaganja u bespotrebne stvari. Ah, žene...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju