Pledaja glamura i raskoši na crvenom tepihu nije promaknula ni oštrom oku našeg Fashion Gurua. Jessica Biel izgledala je poput poklon paketa, a Anne Hathaway apsolutna je pobjednica 81.dodjele. Ostalim damama Guru je poželio više sreće naredne godine.

Dok se raskošne toalete s dodjele Oscara još nisu našle ni na kemijskom čišćenju, modni kritičari počistili su crveni tepih udijelivši damama svoj prijeki sud.

Iz mnoštva blještavila, glamura oštro oko Fashion Gurua izdvojilo je dvije dame od kojih ćemo jednu pamtiti po besprijekornom izgledu, a drugu odmah priključiti modnim užasima dosadašnjih Oscara.

'Iako je Anne Hathaway znala kako Zlatni kipić neće završiti u njenim rukama, ona se potrudila osvojiti onaj za najbolje odjevenu', komentirao je Guru odličan izgled mlade glumice koja je izborom haljine Armani Prive uspjela, osim pobjednice večeri Kate Winslet zasjeniti i najveće konkurentice Angelinu i Jennifer. Naime od njih triju ipak se najviše očekivalo.

Na tron najgore odjevene čvrsto se ukopala Jessica Biel.
'Jessica je definitivno promašila formu, te izgledala poput poklon paketa za koji nisam siguran da bi ga se i Justin usudio odmotati', presudio je naš Guru i svim damama više sreće poželio naredne godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju