Ovogodišnje Valentinovo najpoželjnija djevica na svijetu pamtit će do kraja života. Adriana Lima na dan zaljubljenih uplovila je u bračnu luku. Sudbonosno 'da' izrekla je srpskom košarkašu Marku Jariću. Malo vjenčanje odvijalo se daleko od očiju javnosti u planama Jackson Holea u Wyomingu.

'Seks je primjeren tek nakon vjenčanja, muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako me poštuje, to ne znači da me ne želi', tvrdila je manekenka.

Iako je bilo samo pitanje vremena kada će to učiniti, najpoženjnija djevica na svijetu postala je gospođa. Zaručnički prsten zasjao je na ruci prelijepe manekenke još prije godinu dana, kada se zaručila za srpskog košarkaša Marka Jarića. Mladi je par dao naslutiti kako misli ozbiljno, a svoja uvjerenja Adriana je često iznosila u javnosti naglašavajući kako je djevica i kako čeka svog princa na bijelom konju.

'Seks je primjeren tek nakon vjenčanja, muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako me poštuje, to ne znači da me ne želi', tvrdila je manekenka.

A pokazalo se kako je Marko njen strpljivi princ na bijelom konju. Par se vjenčao daleko od bljeskova fotoaparata, tek pred nekolicinom najbližih prijatelja, potvrdila je Adriana za magazin People.

'Jako smo uzbuđeni zbog naše zajedničke budućnosti. Radujemo se velikoj romantičnoj svadbi ovog ljeta sa svim našim prijateljima i obitelji', izjavila je novopečena gospođa.

Gdje će se slavlje održati još nije poznato, no osim u Americi moguće je da poznati par odabere čak i Hrvatsku. Naime Adriana i Marko prokleo su ljeto dio odmora proveli upravo na našoj obali.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju