Naomi još nije spremna za penziju. U društvu Karla Lagerfelda provela je kraj ljeta u Moskvi i snimila fotografije za V magazin. Zaogrnuta Chanelom, McQueenom i Diorom Crna pantera je još jednom pokazala zašto toliko dugo nosi titulu supermodela

Mjesto radnje je bila Moskva koja je okupila najslavnije dizajnere današnjice, Karla Lagerfelda koji se ponovo uhvatio fotografiranja i 39-godišnju Naomi Campbell u ulozi modela.

Nakon ljeta koje je provela u zagrljaju ruskog milijunaša Vladislava Doronina i napada na fotografa koji ih je pokušao fotografirati, Naomi se okrenula modi.

Fotografije snimljene na krovovima zgrada u Moskvi objedinjene su u modni prilog koji nosi naslov Naomi Campbell: Stranac u Moskvi.

Tijekom snimanja atraktivna Naomi se u mislima izgubila u velikom gradu koji bi joj, nastavi li strasno ljubiti Vladislava Doronina, mogla postati dom.

Naomi Campbell izgrebala fotografa

Na fotografijama objavljenim u V magazinu Naomi nosi samo najbolje pa je od vjetra i zamišljenih niskih temperatura štite Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen i Dolce& Gabbana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju