Nakon što je David Beckam svojim fotografijama za Armani podignuo mnogo prašine, jer dugo se sumnjalo kako mu je muškost dodatno povećana, sada je na red došla i Victorija. Bez grama sala i s pločicama na trbuhu Vicky izgleda savršeno.


Svoje dugačko tijelo Victorija je pokazala u punoj ljepoti, u ležećem položaju na tepihu u pomalo zadimljenoj atmosferi hotelske sobe obučena u dva komada iz Armanijeve nove kolekcije donjeg rublja.

Sudeći po prelijepim fotografijama zasigurno nije požalila zbog ove suradnje, iako se dugo dvoumila. Armani ju je naime osobno nagovarao danima.


Na iznenađenje brojnih Vicky je ispala savršeno, na crno bijelim fotografijama pokazala je tijelo koje će zagolicati maštu muškog roda. Ako im je vjerovati Vicky nema ni grama sala, a ima i 'pločice' na trbuhu.

Stoga čudi njena nedavna izjava da izgleda 'zaista grozno gola' osim ako naravno nije u pitanju obrada fotografija.


'Postoji gomila stvari koje mi se ne sviđaju na mom tijelu, imam gomilu obješene kože na stomaku', žalila se tek nedavno.

Ovo su samo prve u nizu fotografija na kojima će Vicky naredne tri godine pokazivati svoje zamamno tijelo, naime s Armanijem je potpisala sto milijuna vrijedan ugovor.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju