Za dobar izgled ponekad je dovoljna samo dobra haljina. Tvrdnja je to kreatora Narcisa Rodrigueza koji je zaslužan za odlične kritike koje je na dodjeli nagrada Udruge američkih glumaca pokupila Kate Winslet, a u njegovoj kraciji blistala je i Rachel Weisz na dodjeli Oscara 2006


Uz sva odricanja, strogi režim prehrane i vježbanja kojih se pridržavaju holivudske dame točka na i je i pomno odabrana haljina. 

Uz sva odricanja, strogi režim prehrane i vježbanja kojih se pridržavaju holivudske dame točka na i je i pomno odabrana haljina.

Pravi majstor svog zanata je kreator Narciso Rodriguez koji je pravilnim odabirom materijala i kroja učinio iz Kate Winslet apsolutnu pobjednicu crvenog tepiha.

Glumica koja u posljednje vrijeme izaziva znatiželju javnosti odličnim izgledom, za koji, kako tvrdi nisu krive dijete i sati provedeni u teretani zablistala je na dodjeli nagrada Udruge američkih glumaca u plavoj haljini koja je naglasila sve njezine adute.

Američki kreator Rodriguez kreirao je dugu haljinu dubokog dekoltea u kojoj je Kate primila nagradu za najbolju sporednu glumicu. Haljina je naglasila struk, podignula grudi i izdužila njezinu figuru.

Rodriguez je kreirao i crnu haljinu u kojoj se Kate u Londonu pojavila na premijeri filma Revolutionary Road. Još nije poznato hoće li odjenuti njegovu haljinu na dodjeli Oscara.

Svilena crna haljina zanimljivog gornjeg dijela u kojem je Rachel Weisz u sedmom mjesecu trudnoće primila Oscara 2006. također je njegova kreacija. Odličnim krojem Rodriguez je naglasio njezinu ljepotu i pobrao velike pohvale za svoj rad.

Američki kreator proslavio se haljinom koju je kreairao za Carolyn Bessete u kojoj se udala za Johna Kennedyja Jr. Njegove poklonice su i Salma Hayek te Claire Danes.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju