Osjećaj svijetlosti i sunčevih zraka na koži usred hladne zime može vam pružiti miris koji je u isto vrijeme očaravajući i lagan, a obožava ga i ikona ljepote Charlize Theron

Parfem J'adore je pun svjetlosti, a njegov raskošan zlatni miris treperi na koži poput sunčevih zraka. Kako bi dočarali istinski glamur koji se krije u bočici Dior je osmislio haute couture verziju parfema koji je na pravom putu da postane bezvremenski.

Bočica u obliku grčke amfore koja čuva glamur zatočen ispod zlatnog čepa zablistala je u novom izdanju, a miris je 2009. dobio posebnu notu magnolije koja mu je podarila nevjerojatnu svježinu.

Za Johna Galliana, kreativnog direktora Diora bočica i žensko tijelo su jedno. 'Što više gledam u J'adore primjećujem sličnost sa ženskim tijelom gledanim kroz oči apstraktnog umjetnika.'

Zaštitno lice očaravajućeg mirisa je 2004. postala prelijepa Charlize Theron koja u potpunosti dočarava ono što ćete dobiti kada skinete čep s elegantne bočice, misteriju, vječnost, toplinu i senzualnost.

'Sa svojom zlatno plavom kosom Charlize Theron je Marylin Monroe 21. stoljeća i utjelovljuje holivudski glamur bolje od ikoga', objasnio je odabir John Galliano.

J'adore je sladak, no istovremeno lagan cvjetni miris na bazi sandalovine, sa svježinom mandarine u visokoj noti te jasminom, šljivom, orhidejom i ružom u srednjoj i mošusom i kupinama u donjoj noti.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju