S malom crnom haljinom ne možete pogriješiti. Ona je vječna i uvijek moderna. Čuvajte je u ormaru i prema potrebi kombinirajte s gumenim čizmama ili cipelama s visokom potpeticom. Efekt je uvijek isti - neodoljivo i seksi


Među djećom koja se nalazi u vašem ormaru ona je uvijek jedna, jedina i nezamjenjiva. Ove sezone se nosi uz sve, a odjenete li je svaki dan nećete pogriješiti, naravno ako je kombinirate s odgovarajućim modnim detaljima.

Mala crna haljina pravi je izbor za dnevnu kombinaciju. Ne morate stajati ispred ormara i razmišljati što odjenuti. Kombinirajte je s gumenim čizmama u ludoj boji, debelim vunenim šalom i zimskom jaknom. Ova kombinacija garantira odlično raspoloženje tijekom cijelog dana. 

Spojite li crno, sivo i srebrno odjenuli ste tri najmodernije boje za ovu sezonu.


Spojite li crno, sivo i srebrno odjenuli ste tri najmodernije boje za ovu sezonu. Odaberite ravne balerinke, sportsku torbu, pamućnu majicu i veliki srebrni komad nakita. 

Zahtjeva li vaš dnevni ritam ozbiljniju odjevnu kombinaciju uz malu crnu haljinu odjenite sako, svilenu maramaru ili košulju s volanima. Uz crno idu sve boje, no za poslovne sastanke odaberite bijelu, sivu ili crvenu ukoliko želite ostaviti dojam snažne žene sa stavom. 


Večernji izlazak dopušta baš sve. Spremate li se na večeru vječnu haljinu upotpunite visokim petama, malom torbicom i jaknom u bijeloj boji. Kao i mala crna haljina i crno-bijela kombinacija je vječna i s njom ste baš uvijek u trendu.


Odlazite li na tulum ili vjenčanje zaboravite na kreacije koje će isprazniti vaš novčanik. Novac radije potrošite na seksi sandale i dobar komad nakita, a kombinaciju upotpunite otkačenim šeširom ili ukrasom za kosu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju