-Bila sam pomalo u šoku, jer inače nemam priliku nositi tako skupe haljine, kazala je Nikolina koja je u showu nosila haljinu Gaija Mattiola vrijednu 28 tisuća eura. 'Kad bolje promislim, ta je haljina bila skuplja od automobila koje vozi većina ljudi iz publike'

-Najskuplja haljina koju sam imala u showu bila je vrijedna 10 tisuća eura, što nije ni blizu onoj jučerašnjoj!, kazala nam je Nikolina u prvom razgovoru nakon sinoćnje emisije Operacija Trijumf.

Stilist koji radi za taj show, Giovanni Cicci odijeva mnoge svjetske zvijezde pa jučerašnjoj situaciji nije pridavao veliku pažnju, štoviše za njega je to bilo potpuno uobičajeno. 

Haljina koju je nosila seksipilna Nikolina dio je limitirane kolekcije houte couture Gai Mattiolo, pa to i opravdava njenu cijenu. 'Tko ima novaca, neka plati' rekla je Nikolina koja će već idućeg ponedjeljka zablistati u novoj kreaciji.

Voditeljica koju je uz skupu haljinu mučila i temperatura, brine se kako bi mogla zaraziti i druge voditelje i kroz smijeh kaže 'kako nije sigurna bi li se oni mogli nositi s njenom virozom'.

Slobodno vrijeme u Beogradu najradije provodi u šetnji, pa nam je prokomentirala i beogradsku modnu scenu. 

-Hrvatice su suzdržanije u svom stilu i modno decentnije, zaključila je Nikolina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju