Prema rezultatima online ankete, naša manekenka Nina Morić izgleda najplastičnije od svih talijanskih zvijezda, a za sobom je ostavila čak i Donatellu Versace. Nina se tako našla na prvom mjestu s čak 18,9 posto glasova.

Ako je suditi prema anketi koju je provela talijanska web stranica sorrisi.com, Nina Morić je defitinivno najplastičnija zvijezda u Italiji.

Nekoć iznimno lijepa manekenka napravila je razne zahvate na svom licu, no rezultati nisu dobri. Na ljestvici najplastičnijih zvijezda Nina je osvojila 1. mjesto

Na toj zloglasnoj ljestvici za Ninu, kao čestu gošću estetskih kirurga, odlučilo se čak 18,9 posto glasača koji je smatraju gorim primjerom plastične kirurgije od primjerice Donatelle Versace.

Kao što se mnogo puta i govorilo, Nina je već odavno povećala grudi, usta je povećala navodno još prije deset godina, no njezin su izgled ozbiljnije promijenile operacije ili zahvati koje je Nin aočito obavila u posljednjih nekoliko godina.

Za dlaku izbjegnut okršaj na tjednu mode

Najproblematičnijima su se čini se pokazali razni punjači kojima je hrvatska manekenka popunila nazolabijalne bore pa njezino lice izgleda neprirodno okruglo, glatko, a ne dozvoljava ni facijalnu mimiku.

Osim toga, navodno često koristi i botoks te kolagen, pa se ne moće prirodno ni smijati.

Na drugom mjestu nepopularne ljestvice našla se Patty Pravo, potom Donatella Versace, Alba Parietti, Loredana Lecciso, Simona Ventura, Sabrina Ferilli i poznata TV novinarka i voditeljica Lili Gruber.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju