Hrvatska manekenka Nina Morić najavila je kako se vraća na televizijske ekrane i to umjesto nove supruge Flavija Briatorea Elisabette Gregoraci u emisiji 'Bellisima' na Canale 5.

Nina Morić odlučna je u svojoj namjeri da što prije počne rditi punom parom.

Bila sam jedna do najpoznatijih manekenki u svijetu, no ljubav prema jednom muškarcu sve je upropastila. Voljela sam ga, udala sam se za njega, rodila sina, no bilo bi dosta. Vrijeme je da uzmem život u svoje ruke i da se vratim na posao, kazala je Nina.

Njezin prvi veći posao, nakon revije za Coverija, bit će angažman u emisiji 'Bellisima' na Canale 5 gdje će zamijeniti Elisabettu Gregoraci, supruga Flavija Briatorea, vlasnika Renaultove F1 ekipe.

Kako je ispričala u intervjuu za talijanski časopis Vero, Nina ne osjeća nikakvu tremu, a za svoj povratak na srebrni ekran namjerava priprema se temeljito.

- Bila sam jedna do najpoznatijih manekenki u svijetu, no ljubav prema jednom muškarcu sve je upropastila.Voljela sam ga, udala sam se za njega, rodila sina, no bilo bi dosta. Vrijeme je da uzmem život u svoje ruke i da se vratim na posao, kazala je Nina.

Njezin se televizijski angažman očekuje s nestrpljenjen, jer je poznato kako Nina ne zazire previše od erotičnih nastupa.

Primjerice u showu 'Il Bagaglino' koji se također emitira na Canale 5, plesala je u donjem rublju i halterima s lijepom Aidom Yespicom.

Djevojke su svoj nastup završile s poljupcem.

Pogledajte video:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju