Spremate se čitav dan. Stigao je frizer, šminker...,a stilist je donio haljinu u kojoj ćete zasigurno zablistati. Svi vas očekuju, jer zovete se Rihanna. A onda je na party stigla i Paris...u istoj haljini

Noćna mora svake žene je pojaviti se u istoj haljini na istom partyju. No, cijela zavrzlama još i može proći (iako teško) ako ste jedna obična djevojka ili žena.

No, ako se zovete Rihanna ili Paris i u svoj ste izgled utrošili mnogo sati šminkanja, friziranja i u potpunosti vjerovali svom stilistu, šteta je učinjena.

Rihanna i Paris Hilton pojavile su se dakle u istim haljinama na istom partyju što je odmah ovjekovječio i Daily Mail.

Riječ je o gotovo pet tisuća kuna vrijednoj korzet haljini Alexandra Wanga koju su djevojke odjenule na partyju u New Yorku.

Paris je svoju haljinu upotpunila neobičnom ogrlicom, platformicama i clutch torbicom u istoj boji. Njezina je kosa bila opuštena, no sudeći prema sjaju i činjenici da je svaka vlas padala na točno određeno mjesto, čini se da je plavojka provela sate u frizerskom stolcu.

Rihanna je pak pustila haljinu da govori sama za sebe, osim narukvice nije imala nakit, a nosila je veliku srebrnu torbu i visoku pundžu. Same prosudite kome je bolje pristajala.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju