Izgleda kako se crvenokose žene zaista bolje zabavljaju jer su Lindsay Lohan,Cameron Diaz i Sarah Jessica Parker odlučile isprobati taj recept. Lindsay je odabrala vatreno crvenu, Cameron bakrenu dok je Sarah za početak kosu samo prošarala crvenim pramenovima

Iako su plavuše oduvijek bile zaštitni znak Hollywooda, čini se kako je najnoviji trend crvena boja kose. To možda ne čudi za Lindsay Lohan koja je prirodno crvenokosa, no trendu se priklonila i vječna plavuša Cameron Diaz.

Cameron Diaz plavu je boju kose zamijenila bakrenom, a kako se čini prema prvim fotografijama, za nju je očito bilo važnija promjena, jer izgleda bolje sa svojom nordijski plavom bojom.

Sarah Jessica Parker kojoj je kosa zaštitni znak i koja je oduvijek bila prošarana svijetlim pramenovima, prvo je postala brineta.

Iako su plavuše zaštitni znak Hollywooda, čini se da je najnoviji trend crvena kosa. Slavne glumice odabrale su tri različite nijanse crvene, ovisno o svom tipu, ali i karakteru

No, za svečanu dodjelu Oscara Sarah je odlučila smeđu kosu prošarati crvenkastim pramenovima. Koliko joj pristaje nova boja prosudite sami.

Crvena boja kose vrlo je riskantna, no zapravo i vrlo univerzalna, ukoliko odabrete pravu nijansu boje koja će se stopiti s bojom vaše kože. Ipak, poželite li osvježiti svoju frizuru crvenom bojom prvi puta radije posjetite frizera. Eksperimenti u kućnoj radinosti bi mogli završiti neslavno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju