Angelina Jolie je ponovo zablistala na crvenom tepihu i još jednom dokazala kako je najelegantnija holivudska dama. U bijelom odijelu i s novom frizuru blistala je pored supruga Brada na promociji njegovog filma u Njemačkoj


Glamurozno podignuta kosa novi je zaštitni znak lijepe Angeline koja polako, no sigurno vraća glamur u Hollywood. Na promociji suprugovog filma The Curious Case of Benjamin Button u Njemačkoj pojavila se u elegantnom bijelom odijelu, a uz novu frizuru glamur je dodatno naglasila jednom naušnicom.

Angelina je brigu o djeci u posljednje vrijeme zamijenila odlascima na premijere kako bi svima zatvorila usta i pokazala kako u njezinoj vezi s Bradom i dalje cvjetaju ruže.

Angelina je brigu o djeci u posljednje vrijeme zamijenila odlascima na premijere i dodjela nagrada kako bi svima zatvorila usta i pokazala kako u njezinoj vezi s Bradom i dalje cvjetaju ruže.

Elegantni Brad Pitt na predstavljanje filma stigao je u tamnom odijelu is brkovima koji su u posljednje vrijeme njegov zaštitni znak.

Uz nekoliko riječi o filmu Brad se osvrnuo i na današnju inauguraciju predsjednika Obame.

'Dolazi novo vrijeme za Ameriku. Svi smo jako uzbuđeni zbog promjene koju će donijeti budućnost jer Obama predstavlja ono što Amerika uistinu je', rekao je Pitt.