Angelina Jolie je ponovo zablistala na crvenom tepihu i još jednom dokazala kako je najelegantnija holivudska dama. U bijelom odijelu i s novom frizuru blistala je pored supruga Brada na promociji njegovog filma u Njemačkoj


Glamurozno podignuta kosa novi je zaštitni znak lijepe Angeline koja polako, no sigurno vraća glamur u Hollywood. Na promociji suprugovog filma The Curious Case of Benjamin Button u Njemačkoj pojavila se u elegantnom bijelom odijelu, a uz novu frizuru glamur je dodatno naglasila jednom naušnicom.

Angelina je brigu o djeci u posljednje vrijeme zamijenila odlascima na premijere kako bi svima zatvorila usta i pokazala kako u njezinoj vezi s Bradom i dalje cvjetaju ruže.

Angelina je brigu o djeci u posljednje vrijeme zamijenila odlascima na premijere i dodjela nagrada kako bi svima zatvorila usta i pokazala kako u njezinoj vezi s Bradom i dalje cvjetaju ruže.

Elegantni Brad Pitt na predstavljanje filma stigao je u tamnom odijelu is brkovima koji su u posljednje vrijeme njegov zaštitni znak.

Uz nekoliko riječi o filmu Brad se osvrnuo i na današnju inauguraciju predsjednika Obame.

'Dolazi novo vrijeme za Ameriku. Svi smo jako uzbuđeni zbog promjene koju će donijeti budućnost jer Obama predstavlja ono što Amerika uistinu je', rekao je Pitt.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju