Jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica Leonarda Boban za humanitarnu akciju 'Dom daleko od doma' koju organizira Wella Fashion Week Zagreb, donirat će haljine iz svoje posljednje kolekcije koju će promovirati na predstojećem Fashion Weeku


U svrhu prikupljanja sredstava za humanitarnu akciju 'Dom daleko od srca' organizirat će se fashion buvljak i aukcija haljina hrvatskih dizajnera

Humanitarna akcija 'Dom daleko od doma' koju organizira Wella Fashion Week Zagreb pomaže u organiziranju smještaja obiteljima čija teško bolesna djeca moraju puotavti na liječenje.

U tu svrhu organizirat će se i mala aukcija na kojoj će se prodavati odjeća Leonarde Boban iz njezine najnovije kolekcije koja će se prikazati na Fashion Weeku dan ranije. Kako je Leonarda izjavila medijima, cijena njezinih haljina bit će pristupačna.

Akcija 'Dom daleko od doma' projekt je udruge Hrabro srce, a kreirana je kako bi pomogla oporavku djeteta. Osim liječničke skrbi i medicinskih retmana, potrebna je i dobra organizacija cijele obitelji kako bi se dijete brže i bolje oporavljalo. Mnogo djece iz različitih dijelova Hrvatske prisiljeno je putovati u veće hrvatske gradove, a njihove su obitelji često puta prisiljene odsjedati u vrlo lošim uvjetima.

Kako bi akcija polučila što bolji učinak, na dan Sv. Nikole, od 6. prosinca od 15. do 17. sati u Cinestaru Novi Zagreb organizirat će se predbožićni fashion buvljak na kojem će brojne hrvatske zvijezde i dizajneri prikupljati sredstva prodajom odjeće iz vlastitih ormara.

Aukcija će se održati na Wella Fashion Week Closing Party-u u hotelu Arcotel u 20 sati. a domaći i stranih dizajnera donirati će jedan model iz se svoje kolekcije za akciju 'Dom daleko od doma'.

Više o akciji na stranici: Hrabro srce

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju