Ako je suditi prema najnovijoj kampanji za Givenchy, u trendu je lice bez obrva. Oblajhane ili potpuno izbrijane obrve prihvatili su Balenciaga i Prada, no prije nego što se odlučite za takav korak dobro promislite

Brazilska manekenka Adriana Lima poznata je po svojim oblinama, senzualnim usnama i preplanuloj koži. Pitate se zašto je takva ljepotica odlučial postati androgini model bez obrva?

Riječ je o najnovijoj kampanji za Givenchy na kojoj se Lima zajedno sa svojim kolegicama pojavljuje s izblajhanim ili obrijanim obrvama.

No, ono što je zanimljivo je kako je ta naizgled sitna promjena poput tornada prošla svim modnim pistama. Balenciaga i Prada na svojim su jesenskim revijama imali show sastavljen od androginih manekenki vizalno bez obrvi koje su nalikovale heroinama iz znanstveno-fantastičnih filmova.

Nizozemska manekenka Lara Stone čije su obrve namjerno izblajhane nije izgubila niti jedan modni angažman zbog toga, već upravo suprotno. Ona je postala must-have model s osiguranim ugovorima za Chanel, Jean-Paul Gaultiera i Givenchyja.

Ipak, slažu se uglavnom svi svjetski vizažisti - oči izgledaju beživotno bez obrva, stoga dobro promislite prije nego što se odlučite za blajh ili brijaći aparat.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju