Demi Moore koja u 47-oj tvrdi kako svoj izgled ne može zahvaliti odlascima pod nož još je jednom morala obraniti svoj izgled nakon što joj je korisnik na Twitteru rekao da izgleda staro

Glumica koja je jedna od najizloženijih zvijezda na Twitteru naišla je na one kojima smetaju njezine bore na licu i vratu te im spremno uzvratila.

Demi koja je na održavanje svog izgleda potrošila velike svote jednostavno se nije mogla pomiriti s izjavama da izgleda staro. Baš tako je njezinu fotografiju koju je stavila na Twitter opisao jedan od korisnika.

Imam 47, kako bih trebala izgledati? upitala je obožavatelje vječno mladolika glumica.

'Žao mi je, izgledaš staro. Posebno tvoj vrat i obrazi' riječi su kojima je korisnik opisao fotografiju koju je 47-godišnja glumica stavila na svoj profil.

Seksepilna Demi je odgovorila jasno i glasno. 'Imam 47, kako bih trebala izgledati?'

Njezini obožavatelji su joj brzo stali u obranu te joj potvrdili ono u što je i sama uvjerena, da izgleda odlično te da je privlačna.

Demi je na pragu pedesetih sigurna kako je strah od starosti taj koji čini žene neprivlačnima, a ne njihove godine ili izgled.

Demi Moore je u pregovorima s poznatom kozmetičkom kućom Helenom Rubenstein oko pokretanja vlastite linije proizvoda kako bi što bolje unovčila tajnu svog vječno mladolikog izgleda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju