Mjesec koji je pred nama je najveseliji u godini i jamči barem jednu ludu zabavu - onu novogodišnju. Želite li siguran savjet kako zablistati potražite ga kod zvijezda. I dok one nose skupe, dizajnerske haljine, vi potražite slične i puno jeftinije kopije

Prije nego krenete u potragu zapamtite tri boje koje su apsolutni hit sezone - siva, ljubičasta i srebrna. Najbolje ćete ih kombinirati uz crnu, a odlučite li se za glamurozni look nećete pogriješiti ni sa zlatnom ili barem zlatnim detaljima u kombinaciji sa crnom.

Kada je u pitanju dužina haljine odaberite ono što najbolje odgovara vašoj liniji i u čemu se najbolje osjećate. Nosi se i dugo i kratko uz obavezne cipele s visokim potpeticama.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako su se slavne dame odjenule za dodjelu glazbenih nagrada American Music Awardsa. Možda baš između ovih haljina pronađete jednu u kojoj ćete zakoračiti u Novu godinu.

Pogledajte kako su se zvijezde provele na dodjeli American Music Awards nagrada.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju