Dobar san je presudan za ljepotu barem kada je u pitanju Katie Holmes koja je na jučerašnjoj premijeri suprugovog filma u Berlinu izgledala kao da je na rubu anoreksije, no već je danas u Londonu blistala. Ipak, izgleda kako je krivac scijentološka dijeta


Dobar san je presudan za ljepotu. To je dokazala i Katie Holmes koja je na jučerašnjoj premijeri suprugovog filma u Berlinu izgledala kao da je na rubu anoreksije, no već je danas u Londonu blistala.

Ponovo u crnom, no s nešto drugačijom šminkom i ravnom frizurom na Katie nije bilo ni traga iscrpljenosti. Blistala je u društvu supruga Toma Cruisea.

Katie Holmes na rubu anoreksije?

Katie se navodno podvrgnula posebnoj detoksikacijskoj dijeti po receptu Scijentološke crkve kako bi povratila snagu nakon naporne godine koju je provela igrajući predstavu na Broadwayju.

Vitaminsku dijetu je blagslovio Tom Cruise, i dok je on zadovoljan, mnogi su zabrinuti za njezino zdravlje. Katie je u javnosti viđena i s bocom Celsiusa, pićem koje ubrzava metabolizam te sagorijeva 77 kalorija u samo nekoliko sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju