Victoria Beckham stigla je na newyorški Tjedan mode i ponovno uspjela ukrasti show samo za sebe. Iako se pojavila s jednako glamuroznom Jennifer Lopez, fotografi su se sjatili oko senzacionalne Posh kako bi snimili svaki djelić njezinog novog looka

Victoria se odrekla svojeg prepoznatljivog 'boba' te se odlučila za posve kratku, dječačku frizuru.

Bio je to pravi radni dan za majku trojice sinova, prije revije lansirala je vlastitu modnu kolekciju temeljenu na njezinom osobnom stilu.

'Znam da još imam puno toga za naučiti, no mislim da sam s godinama naučila kako žene žele izgledati. Na svojoj kolekciji radim 34 godine, oduvijek sam željela biti modna dizajnerica', izjavila je Victoria.

'Grupa Spice Girls otvorila mi je mnoga vrata, no isto tako, mnoga mi je i zatvorila. Ti dani su sada iza mene. Nikada nisam imala ambicija biti najbolja pjevačica na svijetu, no silno želim biti dobar dizajner', dodala je.

Njezin entuzijazam dijeli i suprug David.

'Mislim da David ponekada misli da sam poludjela jer se toliko uzrujam oko zakovica i dugmadi s odjeće, da on to ne razumije', objasnila je i dodala da ju suprug usprkos svemu uvijek podržava.

Victoria kaže kako se njezina kolekcija sastoji od odjeće koja pristaje ženema svih godina. Svaki odjevni predmet proizveden je u limitiranom broju i prodavat će se po cijeni od 650 do 1 900 funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju