S obzirom na ekonomsku situaciju u svijetu i stezanje remena dizajneri su odličili spojiti kombinaciju plave boje koja smiruje i kratkih haljinica koje će možda imati nešto niže cijene. Ipak je za njihovu izradu potrebno manje materijala...

Ovopg proljeća modni must have biti će plava boja. Nježni i smireni tonovi koji podsjećaju na vedro nebo i more odagnati će misli od krize i nestašice koja je zahvatila svijet.

Kreatori Celine i Tsumori Chisato poigrali su se plavom bojom u gotovo svim njezinim nijansama dok Stella McCartney i Balmain žene i ovog proljeća vide u crnom. Čista suprotnost tome su haljine koje potpisuju Ungaro, Jeremy Scott i Christian Lacroix. Njihove kreacije će odabrati hrabre žene veselog karaktera.

Dizajneri su se redom složili kako je idealna duljina lepršavih haljina ona iznad koljena, možda zato što je za njihovu izradu potrebno potrošiti nešto manje materijala. Hoće li i cijene biti niže još ne znamo!

Kako god, želite li proljeće dočekati u trendu predlažemo da se primite vježbanja već sada kako bi zablistali čim temperature to dozvole!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju