Svojim dražima u koje je uložima enormne svote novca, Pamela mami uzdahe gdje god da se pojavi. Nova muza ekscentrične Vivienne Westvood prošetala je pariškom pistom i opravdala staru uzrečicu kako se plavuše ipak najbolje zabavljaju! Ovog puta u službi mode.

Nova muza ekscentrične modne dizajnerice na oduševljenje brojnih prošetala je pariškom pistom i u službi mode pokazala sve svoje draži. Vrhunac revije bilo je Pamelino prošetavanje s anđeoskim krilima, ruku svezanih na leđima, poruku je poslije pojasnila Vivienne.

'Želim samo upozoriti kako se kriza događa već sada nama pred nosom, klimatske promjene govore dovoljno same za sebe. Ja se ne bojim ekonomske krize, ova druga je još opasnija', izjavila je dizajnerica.

Vivienne je na reviji pokazala komade koji su nosivi i u uredu i kojima poslovna žena može osvojiti vrh. A sami vrh večeri dotaknula je njena muza otkrivši nehotično bradavicu, čime je samo začinila već uzavrelu atmosferu u prvim redovima. No bio je to samo šlag na torti slavnih dviju dama.

Pamela i Vivienen sprijateljile su se u rujnu prošle godine. Odušeljena prsatom plavušom, dizajnerica joj je ponudila laskavu titulu zašttinog lica nove kampanje. Ocvala Playboyeva zečica i punk baka savršen su par, obje priznaju kako se savršeno razumiju. Pamela je provokativna u svom već prepoznatljivom stilu što savršeno odgovara otkačenoj Vivienne od koje smo naviknuli da ruši sve postavljene granice.

Uzrečicu da se plavuše najbolje zabavljaju, složit će se brojni, najvjerodostojnije može prezentirati plavokosa seks bomba, Pamela. Silikonska ljepotica i u 40-ima uspješno prkosi vremenu vitkim stasom, mladim ljubavnicicma i neutaživom željom za partijanjem.

No nije ovo prvo Pamelino pojavljivanje na pisti, tek nedavno se prošetala po njujorškoj kao zvijezda revije Richija Richa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju