Glamurozna zelena bočica ukrašena dijamantom i 18-karatnim zlatom krije parfem čija je cijena vrtoglavih 20 tisuća eura. Dovoljna je samo jedna skupocjena kapljica da u mirisu uživate cijeli dan

Ne možete vjerovati da postoji parfem koji košta 20 tisuća eura!? E, pa morat ćete promijeniti mišljenje. Zove se 'No one' i nalazi se u Guinnessevoj knjizi rekorda. U Zagrebu ga je predstavila kćer tvorca ekskluzivnog parfema.

Takvih je skupocjenih bočica proizvedeno samo deset, no u Zagrebu se može pronaći manje raskošno izdanje. Parfem 'No one' možete nabaviti po cijeni od četiri tisuće eura što je oko 30 tisuća kuna.

Baš taj miris je Katie Holmes odabrala za raskošno vjenčanje s Tomom Cruiseom, pa se sada prilikom susreta s raskošnim mirisom lako prisjeti tog važnog dana.

Najskuplji miris se prodaje samo na probranim adresama, a u Hrvatskoj postoji potražnja za njim. U parfumeriji vjeruju kako će se sve pristigle bočice prodati do Božića.

Osim dragocjene ambalaže i samog mirisa, poseban je i način na koji se on nanosi, a samo jedna kapljica dovoljna je da mirišete satima.

Više pogledajte na stranicama inMagazina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju