Pariški tjedan mode okupio je mnoga poznata lica. Glumica Keira Knightley odvažila se i predstavila novu frizuru na Chanelovoj reviji, dok je Dita Von Tesse oduševljeno promatrala Diorove kreacije koje kao da su rađene po njezinim zamislima

Na modnim pistama i u svijetu slavnih nema krize. Tamo je sve raskošno, blještavo i puno stila. Takvo raspoloženje privlači i zvijezde pa su iz prvih redova revije Diora i Chanela promatrale Ivana Trump, Dita Von Tesse, Keira Knightley, Anna Wintour, Olga Kurylenko, Mischa Barton i francuska glumica Elodie Bouchez.

Keira Knightley koja je zaštitno lice Chanelovog parfema Coco Mademoiselle na pariškoj je reviji predstavila novi izgled koji je oduševio Karla Lagerfelda. On tvrdi kako Keira sada još više nalikuje pravoj predstavnici branda Chanel.


Keira Knightley koja je zaštitno lice Chanelovog parfema Coco Mademoiselle na pariškoj je reviji predstavila novi izgled. Odjevena u Chanel od glave do pete glumica je hrabro stala pred fotografe s novom frizurom. Njezin novi izgled najviše je oduševio Karla Lagerfelda koji tvrdi kako Keira sada još više nalikuje pravoj predstavnici branda Chanel.

Chanelova najnovija kolekcija inspirirana je šesdesetim godinama, slavi bijelu boju, a obiluje velikim bijelim cvjetovima, odijelima od PVC-a te haljinama od organdija.

Slavne dame pohodile su i prve redove na Diorovo revijij. John Galliano predstavio je raskošnu haute couture kolekciju za proljeće/ljeto 2009. koju je izrađivalo stotinjak ljudi, a haljine su ukrašene uzorcima nizozemske keramike.  Inspiraciju za krojeve galliano je potražio u 16. i 17. stoljeću i najviše oduševio Ditu Von Tesse.

Na Pariškom tjednu mode predstavio se i turski dizajner u usponu Cengiz Abazoglu i to lepršavom kolekcijom otvorenih haljina koje su namjenjene samo odvažnim damama. Duge haljine u roza, plavoj, bijeloj i zelenoj boji dio su haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2009. 

Poklonice njegove mode su Britney Spears i Paris Hilton koje već imaju torbe iz njegove prethodne kolekcije kolekcije.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju