Petra Ecclestone i sisačka tvornica odjeće Siscia dogovorile su zajednički posao. Mlađa kćer Slavice i Bernija će se okušati u proizvodnji svoje modne marke Form na hrvatskim prostorima, a odjeću će prodavati po cijeni od oko 16 tisuća kuna

U pratnji majke Slavice Petra je posjetila tvornički pogon i dogovorila suradnju koja će, zahvaljujući poznatom prezimenu sigurno biti uspješna.

Dogovor je, u tvornici kažu važniji od nekadašnjeg ugovora koji je Siscia imala s velikim i priznatim dizajnerom Yves Saint Laurentom.

Da je ovo posao stoljeća govori i podatak da se odjeća s modnim potpisom Petre Ecclestone diljem svijeta prodaje bolje od Armanija i Diora.

Iako mlada, Petra je veliko dizajnersko ime, a uskoro bi mogla stati uz bok velikim imenima koja dominiraju u svijetu mode.

Petra tvrdi kako je od oba roditelja pokupila njihove najbolje osobine, skromnost i iskrenost od majke te dobru radnu etiku od oca.

Mlada dizajnerica odlučila se na ovaj korak kada je čula kako je Siscija tvrtka koja ima svoju poziciju u svijetu mode, a u uspjeh ne sumnja ni vlasnik sisačke tvornice Milan Stojanović.

Iako će si odjeću koju dizajnira Petra Ecclestone moći priuštiti samo muškarci nešto bolje platežne moći, potpis Form garantira kvalitetu, vrhunske materijale i odličan izgled.

'Linija muške odjeće namjenjena je poslovnim ljudima koji puno putuju, a kupci će morati izdvojiti oko 16 tisuća kuna za jaknu iz moje linije', pojasnila je Petra Ecclestone te dodala kako uskoro planira dizajnirati i odjeću za žene.

Petra koja želi postati uspješna poput njezinog oca svjesna je svoje privilegirane situacije i na tome je zahvalna. Tvrdi kako je od oba roditelja pokupila njihove najbolje osobine, skromnost i iskrenost od majke te dobru radnu etiku od oca.

Zagreb će imati čast postati prvi grad u kojem će se otvoriti trgovina koja će prodavati modnu marku Ford, nakon čega slijedi otvorenje u Beogradu i Moskvi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju