Na izboru održanom u Iloku titulu Miss Hrvatske 2009. ponijela je Ivana Vasilj, a lentom Mistera Hrvatske okitio se Bruno Orešković. Publiku je nasmijala Indira koja je tijekom energičnog nastupa završila na stražnjici

Hrvatska je nakon dugo vremena dobila plavokosu misicu . Lenta i kruna najljepše pripala je Miss dijaspore 21-godišnjoj Ivani Vasilj iz Kölna.

Ivana vuče korijene korijene iz Međugorja i Gospića, a izgleda kako su 'dobri geni' zaslužni i za pametne odgovore. Na pitanje bi li radije odabrala nogometaša ili studenta fizike pokušala je odgovoriti na lošem hrvatskom, no zatim je shvatila da je manje više te odgovorila 'Pamet je moć'.

Ivana je proglašena i za Miss simpatičnosti, a pobjeda joj je uz oduševljene donijela i automobil Citroen C3.

Prvom pratiljom je proglašena Dora Markotić, a druga Leonarda Obradović, Miss Zagreba i kći vlasnika narodnjačkog kluba Ludnica.

Dinu Bubičića na mjestu Mistera Hrvatske zamijenio je 20-godišnji Bruno Orešković, a lentu prvog i drugog pratitelja ponijeli su Mario Anić-Kremić i Valentino Kuzmić. Dok će se misica voziti u auto, mister će ljetne dane provoditi u vožnji na skuteru koji je dobio.

Ovogodišnji izbor održan je u Iloku, a kandidati su pistom prošetali i u narodnim nošnjama. U publici je bio i ministar Petar Čobanković, a za dobru zabavu pobrinuli su se Sandi i grupa Colonia.

Tijekom nastupa Indira je doživjela malu nezgodu i završila na stražnjici, no uvijek dobro raspoloženu pjevačicu to nije omelo u nastupu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju