Sve je počelo s Marilyn Monroe koja je svojim plavim uvojcima pokorila svijet. Nakon nje plavuše su bile spremne za akciju. Njihove izjave popraćene fotografijama natjerat će vas da se zapitate jesu li vicevi o plavušama istiniti!

'Ja sam žena i uživam u tome' izjavila je Marylin Monroe uz prekrasan osmijeh i natjerala sve da joj povjeruju. Tome je još i dodala rečenicu 'Da sam poštivala sva pravila ne bi stigla nikuda' i otvorila Pandorinu kutiju.

'Da sam poštivala sva pravila ne bi stigla nikuda.' M.M.


Njenim stopama krenule su Madonna, Sharon Stone i Paris Hilton.

'Poznata sam i slavna. Imam prekrasnog muža i djecu. Mogla bih nastaviti nabrajati' izjavila je Madonna koja je izgubila jednu dobru stvar - supruga. Vjerujemo kako je to neće spriječiti u daljnjim uspjesima.

'Ljudi se boje reći što žele, zato to i ne dobiju. Ja sam ambiciozna i znam točno što želim. Ako sam zbog toga kuja onda je to O.K.' izjavila je kraljica popa koja je poznata po tome da uvijek dobije baš ono što želi.


'Nisam glumica i ne mislim da sam glumica. Od sebe sam stvorila dobar proizvod' bila je iskrena Pamela Anderson.

'U početku sam bila oduševljena slavom, no kada sam shvatila da to ne prolazi postala sam uplašena i klaustrofobična. Slava je čudna stvar' rekla je Sharon Stone.

Seksipilna glumica koja se podvrgnula mnogim estetskim zahvatima kako bi zadržala mladenački izgled izjavila je: 'Ava Gardner je bila najljepša žena na svijetu i postigla je to bez zahvata na svom licu. Protiv starenja se borila tako što je podizala bradu i hvatala pravi kut svijetlosti. I izgledala je kao žena, nije pokušavala biti djevojčica.' 

Paris Hilton se silno željela približiti plavušama koje su ostale zapamćene po svojim izjavama pa je smislila nešto u svom stilu: 'Bogate žene ne smiju biti zle prema nikome - osim prema onima koje im žele ukrasti dečke.'


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju