Nova pjesma J. Lo posvećena je luksuznim i seksi štiklicama crvenih potplata. Takozvane Louboutinke na popisu su želja gotovo svake žene, a ova pjesma omiljena je, naravno, dizajneru Christianu Louboutinu

Nakon dvije godine glazbene pauze, Jennifer Lopez fanovima je predstavila novi singl 'Louboutins'.

Budući da se na njezinom prvom izvođenju prilikom dodjele nagrada American Music Awards, više govorilo o Jenniferinom padu na stražnjicu, sama pjesma je pala u drugi plan.

U početku bojane lakom za nokte, danas crvene potplate označavaju jedan od najluksuznijih brendova

Nakon što su svi uspjeli odgledati pad nakon kojeg se J.Lo ustala brzinom svjetlosti, počela se komentirati i sama pjesma 'Louboutins' posvećena kultnim cipelama francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

'Budući da u Americi svatko moje ime izgovara na drugačiji način, Jennifer me nazvala i rekla - hoću to napraviti kako treba.
I napravila je, iz prvog puta je točno izgovorila moje ime' prisjeća se dizajner koji je svoju prvu kolekciju luksuznih cipela izradio 2001. godine.

Žene i cipele: Ljepota pobjeđuje udobnost

'Pjesmu već znam napamet! Sviđa mi se što ona ne govori o meni, već o ženi i njezinim cipelama.
Kada nešto postane toliki dio masovne kulture, a da na to sam nemaš utjecaja je stvarno sjajno. Pomalo zastrašujuće, ali sjajno' dodao je četrdeset i pet godina stari dizajner.

Barbie kao najveća modna faca

Ono što Louboutinke čine prepoznatljivim je posebna nijansa žarko crvene boje koju je dizajner čak patentirao.

U početku bojane lakom za nokte, danas crvene potplate označavaju jedan od najluksuznijih brendova u svijetu mode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju