Večeras na Zagrebačkom velesajmu počinje trinaesti po redu Nivea Cro A Porter, koncepcijskog naziva 'Deconstruct/Reconstruct'. Tijekom trodnevnog modnog spektakla svoje će kolekciju za tekuću i iduću sezonu predstaviti najbolji hrvatski modni dizajneri

Paviljon 1D večeras je poprište modne dekonstrukcije i rekonstrukcije. Trinaesti po redu Nivea Cro A Porter okupio je vodeće hrvatske dizajnere, a prvu večer otvorit će revija modne kuće Amarie.

Treća večer i posljednji termin bit će posebna i zbog modne zvijezde Ora Itoa, a posjetitelji će moći vidjeti i izložbu Manisha Arore

Nakon nje slijede Teo Perić za MAK, Ani Ani, Arileo, Ivana Popović, Ivona Martinko, Martina Felje i XD Ksenije Vrbanić. Druga večer rezervirana je za Borisa Pavlina, Budoir, Matija Vuicu, Alduk i Jacića, Marinu Design i Hippy Garden.

Treća večer i zatvaranje Nivea Cro-A-Porter pripala ej Zigmanu, Tihomiru Krznariću, Fjabi, Ivanu Ledenku feat. Đorđe Smajlović i ELFS-u.

No, treća večer i posljednji termin bit će posebna i zbog modne zvijezde Ora Itoa koji potpisuje dizajn za Heineken, Adidas, Ogo, Artemide, B&B, Capellini, L'Oréal, Toyota, LaCie, Danone, Christofle, Ballantine's, Sagem, Davidoff ...

Ito će održati i predavanje u paviljonu 11D, a u večernjim satima modu će zamijeniti DJ slušalicama na after partyju u zagrebačkom klubu The Best.

Balerine u ulozi 'Zločestih bombona'

Nova kolekcija Hippy gardena na Cro-a-porteru

U sklopu Cro-A.Portera posjetitelji će moći vidjeti i izložbu Manisha Arore, a njegovi radovi bit će izloženi u modnoj galeriji Nivea Cro A Portera.

Program

Četvrtak, 16. travnja, od 20.30 sati

A'marie
Ivana Popović
Arileo
Martina Felja
Ivona Martinko
Ani Ani
Teo Perić za MAK
XD Ksenija Vrbanić

Petak, 17. travnja, od 20 sati

Linea Exclusive
Boris Pavlin
Boudoir
Marina Design
Alduk i Jacić
Hippy Garden

Subota, 18. travnja, od 20 sati

Zigman
Tihomir Krznarić
Matija Vuica
Đorđe Smajlović / Ivan Ledenko
FJABA
ELFS

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju