Između petnaest djevojaka, finalistica ovogodišnjeg hrvatskog izbora za Ford Supermodel Of The World bit će izabrana ovogodišnja predstavnica Hrvatske koja će otputovati na svjetski izboru u Sao Paolo

U četvrtak 10. prosinca održat će se ovogodišnje finale hrvatskog izbora Ford Supermodela. Od petnaest novih lica kojima se smiješi uspješna modna karijera samo će jedna djevojka ponijeti titulu Ford Supermodela i otputovati na svjetski izbor 10. sječnja 2010.

Vlasnica licence Tihana Harapin Zalepugin i ovaj put okupila je 15 posebnih i neobičnih djevojaka te će još jednom dokazati kako kada je ljepota u pitanju njezin je odabir 'nepogrešiv'.

Žiri čine modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, predstavnik Ford Supermodel iz Pariza Robbert Knapp, dizajner Robert Sever, modna stilistica i producentica NIVEA Cro A Porter Slađana Divjak, modni urednici Saša Joka, Helena Štahan i Dubravka Prpić Znaor.

O najfotogeničnijem modelu odlučivat će žiri sastavljen od fotografa Gorana Čižmešije, Gorana Matijašeca, Mare Milin, Belizara Valića, Berislave Picek, Šime Eškinje i stilista Romana Decker.

Posebno za tu prigodnu finalistice će se tijekom večeri publici i žiriju predstaviti u kreacijama afirmiranih hrvatskih modnih dizajnera.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju