Ovogodišnji Izbor za Miss Universe održao se krajem kolovoza na egzotičnim Bahamima, a gledatelji imaju priliku pogledati snimku na Novoj TV. Izbor će komentirati Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić.

Ljepotice iz čak 84 država svijeta borile su se za titulu Miss Universe. Hrvatska predstavica Sarah Ćosić je završila na jedanaestom mjestu te je prva predstavnica Hrvatske koja je ušla među 15 najljepših.

Titulu najljepše ponijela je prelijepa Stefania Fernandez, inače predstavnica Venezuele. Zanimljiv je podatak da je ovo šesta titula Miss Universe koju je dobila ljepotica iz Venezuele, a lijepoj Stefaniji krunu je predala upravo njena sunarodnjakinja.

Voditelji i domaćini izbora su Billy Bush i Claudia Jordan, inače američka radijska i televizijska voditeljica koja i sama posjedovala titulu Miss Rhode Islanda.

U žiriju za Miss Universe sudjeluju svjetski poznate ličnosti iz showbiz svijeta. Tu treba spomenuti Deana Caina, poznatog po ulogama Supermana, zatim glumicu Tamaru Tunie u čiji glumački opus spada i uloga u filmu 'Đavolji odvjetnik', Andrea Leona Talleya, jednog od najutjecajnijih osoba modnog svijeta i bliskog prijatelja glavne urednice Voguea Anne Vintour, zatim supermodel Valeria Mazza te ostale utjecajne ličnosti u modnom svijetu.

Sarah Ćosić: Tek jutros mi je postalo jasno što se dogodilo!

Miss Universe drugi put zaredom iz Venezuele

Osim prelijepih ljepotica izbor su dodatno začinili nastupi Heidi Montag, Kelly Rowland i Davida Guetta. Komentatori izbora koji na Novoj TV možete pogledati 4. listopada u 15.35 sati su aktualna Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić i Siniša Bevanda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju