Industrija ljepote u stalnom je pogonu smišljajući nove metode uz koje ćemo ostati lijepi i mladi. Najnovija metoda u beauty ponudi je 'Drakula tretman' temeljena na injekcijama krvi

Kada se radi o pomlađivanju kože, za mnoge žene granice ne postoje. Pretrpjet će bolove, hrabro izabrati i najbizarnije tretmane i dati nerijetko i poveće količine novaca.

Najnoviji tretman u industriji ljepote zadovoljava sve navedene kriterije, a samim svojim nazivom 'Drakula terapija' naslućuje i dodatni faktor iznenađenja.

Iako se ovaj tretman može činiti izrazito bizarnim, on ima svoje 'legitimnne' korijene u medicini

Takva se neobična terapija službenog naziva 'Stimulated Self Serum' ili skraćeno S3, sastoji od ubrizgavanja vlastite krvi u kožu lica.

Osnova postupka je vađenje krvi iz koje se izdvoje eritrociti, plazma i trombociti. Nakon što se plazma obogati vitaminima i aminokiselinama, ubrizgava se injekcijom u kožu lica. Na taj se način stimulira obnova DNA, zacjeljuju ožiljci i suha i borama obilježena kožu pomlađuje.

Iako se ovaj tretman može činiti izrazito bizarnim, on ima svoje 'legitimnne' korijene u medicini. Već gotovo dva desetljeća koristi se u stomatologiji u kojoj zubari uspješno koriste vlastiti 'serum' pacijenta protiv povlačenja zubnog mesa.

Dijeta je glavni neprijatelj mladolikog izgleda

Pod nož: zahvati koji vraćaju mladost

Razlog njegove učinkovitosti jest u prirodnim proteinima zaduženima za ozdravljenje i samoizlječenje organizma. Iako ovaj tretman nije bezbolan, niti jeftin (jedna terapija košta oko 4,800 kuna) navodno je izrazito učinkovit i bizarno prirodan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju