Mala ili velika, kožna ili platnena torbica je nezaobilazni modni detalj i začin svakoj odjevnoj kombinaciji. Pogledajte kako odabrati pravi model i veličinu

U kupovinu nove torbe je najbolje krenuti u jakni ili kaputu kojeg često nosite jer ćete odmah vidjeti pristaje li vam torba uz tkaninu i koliko je uopće funkcionalna.

Kako biste dobili jasnu sliku prilikom isprobavanja velike torbe u nju stavite manju ili svoju torbu te ju tek onda isprobajte. Nepisano je pravilo da se velika torba nosi uz dnevne, a manja uz večernje kombinacije. Prilikom kupnje velike torbe nemojte odabrati model s malim ručkama jer će vam se urezati u rame što će uvelike otežati nošenje, a sama torba bi brzo mogla završiti u vašem ormaru.

Velika torba također mora imati pregrade koje će vam omogućiti lak pristup važnim stvarima poput ključeva ili mobitela.

Ukoliko ste krupnije građe mala torbica nije najsretnije rješenje, dok će niskim ženama odlično pristajati male i velike torbe.

Pravilo da cipele i torba moraju biti od istog materijala više ne drži vodu, jedino na što morate pripaziti je da velike torbe kombinirate uz dnevnu odjeću, a za svečanije prilike ili izlaske posegnete za manjom torbicom.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju