Stara poslovica kaže kako kapa glavu čuva, a hladno zimsko vrijeme i sve niže temperature zovu vas da se zagrijete uz pomoć modnog dodatka - tople kape. Poigrajte se bojama i dezenom, dodajte šal i rukavice i uz osmijeh prkosite zimi!

Niske temperature, jutarnji mraz i pokoju pahulju snijega najbolje ćete prevariti ako se prije izlaska iz kuće dobro utoplite. Neka vas zrake sunce ne zavaraju, to je tek ono zubato zimsko sunce od kojeg ćete se osjećati bolje, no neće vas ugrijati.

Kapa je modni dodatak koji najbolje podnosi zimu, osvježit će vašu odjevnu kombinaciju i grijati vas gotovo cijeli dan.

 

Kapa je modni dodatak koji najbolje podnosi zimu, osvježit će vašu odjevnu kombinaciju i grijati vas gotovo cijeli dan.

Ukoliko ste u strahu da će vam pokvariti frizuru ne morate ju skidati kada uđete u prostoriju. Vesli modni dodatak može ostati na glavi gotovo cijeli dan.

Igrajte se i isprobavajte, na raspolaganju su vam meke i tople vunene kape, francuske kape koje su postale pravi modni hit mežu poznatim i slavnim damama i šeširi kojima se od zime štite Katie Holmes, Victoria Beckham i Sarah Jessica Parker.

Ukoliko vam se sviđa vojnički stil odjevanja uz kaput strogih linija i čizme s ravnom potpeticom na glavu stavite beretku.

Želite li pak izgledati poput djevojčice odaberite pletenu francusku kapu koja će uokviriti vaše lice. Možete ju nositi na nekoliko načina, na vama je da otkrijete koji vam najbolje pristaje!

Uz dugi ženstveni kaput najbolje će vam pristajati šešir. Pretvorite se u damu i odjevnu kombinaciju upotpunite šalom od umjetnog krzna i kožnim rukavicama.

U slobodno vrijeme najbolje će vam odgovarati topla vunena kapa, uz sportsku jaknu kombinirajte šarene boje i ne zaboravite na ruke. Ugrijte ih i zaštite od zime toplim rukavicama!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju