Proljeće je pred vratima, a gotovo svaka žena je spremna za veliki proljetni makeover. poslušajte savjete vizažista i frizera, provjerite koje boje su u trendu i od svega odaberite ono što vam najviše odgovara

Dvije djevojke Irena i Romana rado su pristale na proljetni preobražaj. Irena se ne šminka često, ali bi to voljela promjeniti, a stilist Tomo Vrban u tome će joj rado pomoći.

- Ove godine dizajneri su svašta radili iako je dalje sve bazirano na prirodnom make upu. Nema drastičnih promjena kao 90-tih. Sad je baza dobar smokey u smeđim nijansama, crveni ruž je uvijek in, ali mislim da se u zadnje vrijeme najviše propagira lijepa zdrava koža, od tuda sve kreće.

Tomo je odlučio Ireni podariti jednostavan, ali moderan izgled. Potpuno prirodna šminka, s jednim uočljivim detaljem - umjetnim trepavicama, koje će od zaposlene majke učiniti fatalnu ženu.

Mlada Romana veliki dio svog života posvećuje izlascima. Voli sw šminkati, pa se Tomo Vrban odlučio za nešto intenzivnije boje, ali u skladu s njenim godinama i prirodnošću koja je u modnom smilsu imperativ slijedeće sezone.

- Žene uglavnom griješe kada na lice nanose rumenila tamnih smeđih boja, one zatvaraju. Roza ili nijansa breskve će otvoriti lice, otkrio je Tomo Vrban u emisiji Provjereno.

Uz pravu šminku, za ukupan dojam je važna i prava frizura. Zaboravite lak, gel i slična pomagala. I u svijetu kose ovog  proljeća je najvažnije izgledati kao da se uopće niste trudili.

Trendovi koji dolaze diktiraju boje. Nose se zelena, žuta i ljubičasta. Prirodnost na licu se odlično nadopunjuje s odjećom.

Sve boje prirode dolaze u obzir, a kako nam se uskoro smiješi lijepo vrijeme - od pastelnih do živahnih sve prolazi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju