Završena je prva večer revija Quelle Fashion.hr-a. Sinoć su se na divnoj zadarskoj instalaciji "Pozdrav Suncu" održale četiri revije renomiranih domaćih dizajnera. Večer je otvorila revija Ivice Skoke.

Večer je otvorila revija Ivice Skoke. Efektno bogatstvo zlata i svile najkraći je mogući opis njegove nove kolekcije u kojoj je predstavio svoju modnu viziju u kojoj se stilski isprepleću razne ere 20. stoljeća, no sve zajedno bivaju ujedinjene u neponovljivo i šarmantno - zlatno doba Hollywooda. Ivica je prezentirao 28 modela u luksuznoj izvedi od svile i čipke. 

Kolekcija modnog dvojca Maje i Petre Špoljar za proljeće/ljeto 2009. inspirirana je elementima kultne Arapske nošnje. Sastoji se od 16 modela koje čine: haljine, kompleti, suknje, boleri,... Sestre su naglasile geometričnost i eleganciju. Glavni materijal je svila, a svaka od haljina sadržava unikatne arapske reljefne vezove raznih boja. Prevladavaju plava, zelena, zlatna i crna. Cijela kolekcija upotpunjena je originalnim arapskim nakitom. 

Treće sinoć, predstavile su se Mustre. U logotipu "Mustre" nalaze se četiri kockice s četiri različita elementa; zrak, voda, vatra i zemlja koji simboliziraju horoskopske znakove modnih dizajnerica Jane Štih Kapetanić, Sanje Jakupec, Bibe Šipek i Sanje Tabak. Ove godine njihova linija odjeće predstavlja upravo ta četiri elementa. Boje od vatrenih crveno narandžastih, preko vodeno tirkizno - plavih do zemljanih smeđih tonova, a sve to u lepršavim prirodnim materijalima koji predstavljaju element zraka. Kolekcija je ženstvena, nosiva, dnevno - večernja, primnjeniva za sve sezone i kao uvijek bezvremena. 

Posljednja dizajnerica prve večeri Quelle Fashion.hr-a bila je Nataša Kos. Flor Amor kolekcija je nadahnuta neo gypsy stilom koji održava svu putenost i lakoću nošenja laganih materijala koji se stapaju s kožom i produbljuju uživanje u moru, suncu, jutarnjim kavama i večernjim šetnjama. Svi su materijali cvjetnog uzorka, naglašeni jarkim ljetnim bojama kako bi u potpunosti doživjeli ljetnu lakoću postojanja okruženi jarkom žutom, narančastom, zelenom i plavom bojom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju