Besprijekoran izgled Demi Moore na naslovnici W magazina za prosinac je izazvao divljenje. I dok jedni tvrde kako joj je tijekom retuširanja nestalo pola bedra ljuta Demi sve opovrgava

Svjesni da je za veliki dio savršenog zvjezdanog izgleda zaslužan Photoshop rijetko je tko primijetio da se urednik fotografije previše zaigrao i otkinuo Demi Moore djelić bedra.

Demi Moore je tijekom retuširanja ostala bez komadića bedra.

Zagledate li se malo bolje u fotografiju primijetit ćete kako je dio bedra koji je omotan pareom istureniji od dijela koji se nastavlja ispod.

Navodni urednički propust je naljutio glumicu koja tvrdi kako naslovnica uopće nije retuširana, a kako bi to i dokazala priložila je originalnu fotografiju.

Naslovnica W magazina s Demi je proglašeno najgore retuširanom ikada, no Demi iz petnih žila tvrdi kako su njezini bokovi 100 posto savršeni baš kao što fotografija prikazuje.

Demi je na Twitteru priložila originalnu fotografiju i odaslala poruku kako njezini bokovi uopće nisu retuširani. Tvrdi kako je za odobar izgled 'krivo' odlično osvjetljenje.

Celebrity bloger Perez Hilton se osvrnuo na fotografiju i komentar Demi Moore te joj odgovorio kako bokovi možda nisu retuširani, no ostatak tijela je!

'Za tvoj izgled nije zaslužno samo dobro osvjetljenje draga', poručio je Perez.

Demi Moore još uvijek prkosi gravitaciji

Urednici W magazina ovaj su propust primijetili tek kada se magazin našao na kioscima te lopticu odmah prebacili na autore fotografije Merta Alasa i Marcusa Piggottija. Navodno je njihovo osoblje retuširalo naslovnu fotografiju.

Mnogi uopće neće primijetiti da 47-godišnjoj glumici nedostaje dio bedra jer se u moru retuširanih dijelova njezinog tijela ovaj ipak najmanje ističe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju