Sitne nepravilnosti na licu u obliku prištića ili mrlja od sunca lako je riješiti uz pomoć pravilne njege, no postoje i nepravilnosti zbog kojih se žene boje pogledati u ogledalo, a kozmetička sredstva im ne pomažu. Zašto se te prepreke na putu do ljepote ne bi riješili u pauzi za ručak?

Nakon botoxa u pauzi za ručak, na redu je još jedan trend koji će sve pripadnice ljepšeg spola koje imaju probleme s podbratkom u samo trideset minuta riješiti problema koji stavlja mrlju na njihovu ljepotu.

Kada ne pomažu vježbe i kreme koje obećavaju zatezanje kože i izgled mlađi i do nekoliko godina na redu je plastična kirurgija koja je danas dostupna uvijek i svugdje.

Najnoviji trend koji je zahvatio Veliku Britaniju je 'pametna liposukcija' tj. uklanjanje masnih stanica s pojedinih dijelova tijela u samo 30 minuta. Kod zahvata je najbolniji dio injekcija analgetika, a mirovanje ili bolovanje uopće nisu potrebni.

Nakon injekcija botoxa u društvu prijateljica i rezanja nožnih prstiju kako bi stali u dizajnerske cipele možete napraviti i pametnu liposukciju. Potrebno vam je 30 minuta i 17 tisuća kuna.

Tijekom procesa se koristi tehnologija koja uklanja višak masnih stanica i zateže kožu na mjestima za koja je klasična liposukcija preagresivna. Zahvat se može napraviti na licu, vratu, bradi, rukama i bokovima te na prsima kod muškaraca.

Botox party: Trend zahvatio i Hrvatsku!

Novi trend: 'Reži me' da stanem u štikle

Zahvat traje nešto više od pola sata nakon čega pacijent napušta kliniku, nema posljedica u obliku bolova ili modrica već samo nelagodan osjećaj koji ubrzo nestaje.

Rezultati nisu vidljivi odmah, no u roku od mjesec dana, nakon što sve sjedne na svoje mjesto tretirano područje poprima željeni izgled.

Jedini dio vas koji će osjetiti bol je novčanik jer ćete za pametnu liposukciju morati izdvojiti 2 tisuće funti što je gotovo 17 tisuća kuna.

Pripadnice ljepšeg spola koje su iskušale ovaj tretman oduševljenu se rezultatima, te tvrde kako bi se istom podvrgnule odmah, na drugom dijelu tijela i bez razmišljanja.

Nakon injekcija botoxa u pauzi za ručak dostupna je i pametna liposukcija. Isplanirate li pametno svoje vrijeme, u samo sat vremena možete pomladiti svoj izgled i riješiti se viška masnih naslaga na određenim dijelovima tijela, a da nitko ni ne mora znati gdje ste bili i što ste radili.

No, je li to zaista potrebno i bezbolno? One koje su probale tvrde da jest. Za ljepotu se uistinu trpi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju