Rihanna je još jednom dokazala kako je prava ovisnica o modi. S novom frizurom i u elegantnoj prljavo roza haljini pokazala se u nešto drugačijem svijetlu, no stilski ispravna kao uvijek

21-godišnja pjevačica s Barbadosa ponosi se istančanim modnim ukusom. Česta je gošća na modnim revijama gdje bira najbolje komade iz dizajnerskih kolekcija.

Uvijek atraktivna Rihanna najpoznatija je po čestim promjenama frizura, a od kada je skratila kosu rado mijenja boju i oblik frizure. Dok druge tamni izrast na svijetloj kosi itekako zabrinjava, Rihanna ga ponosno nosi i pokazuje.

Paparazzi su je pred hotelom u New Yorku uhvatili u vrlo elegantnoj i nježnoj roza haljini te s novom frizurom. Kosu je obojala u svijetlu nijansu i počešljala na jednu stranu. Iako moderna i pomalo otkačena frizura odlično je pristajala lijepoj haljini u kakvoj smo pjevačicu navikli vidjeti samo u svečanim prilikama.

Svoj neobičan smisao za modu Rihanna je pokazala i na snimanju naslovnice za četvrti studijski album pod nazivom 'Russian Roulette' na kojem je omotana u bodljikavu žicu. Naslovna fotografija je snimljena u Berlinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju