Višak kilograma i neugodne nakupine masnih stanica su boljka mnogih žena. Uz pomoć kavitacije možete riješiti taj problem i osigurati si ulazak u najdražu haljinu

Kavitacija je tretman koji uklanja masne stanice na tijelu uz pomoć ultrazvučnih glava koje djeluju na smanjenje i raspodjelu potkožnog masnog tkiva.

Ukoliko vam ovo zvuči poput znanstvene fantastike odahnite jer je tretman vrlo ugodan i djelotvoran. Nakon kavitacije se izvodi ručna ili operativna limfna drenaža ili drenirajući vakum koji pomaže otopljenim masnim mjehurićima da se putem limfe izlučuju kroz mokraćni sustav.

Promjene su kod mnogih vidljive već nakon prvog tretmana, a preporuča se 6 do 10 tretmana.

Zbog toga je vrlo važno da na dan tretmana i tijekom postupka u organizam unosite puno tekučine. Promjene su kod mnogih vidljive već nakon prvog tretmana, a preporuča se 6 do 10 u razmacima od tjedan dana tijekom koje se odvija proces izlučivanja masnih stanica.

'Rezultati kavitacije su odlični, a kako bi se lakše održali tretman se može ponoviti jednom mjesečno', naglasila je Marijana Petrović iz Studija ljepote OLA!.

Ovom se tretmanu ne smiju podvrgavati trudnice te osobe koje u tijelu imaju bilo kakve metalne implatante.

Aparat pomoću kojeg se izvodi kavitacija pruža cjelovitu komponentu smanjenja tjelesnog obujma, preoblikovanja i uklanjanja celulita.

Spoj je radijske frekvencije, kavitacije te vakum endodermičke masaže.

Također objedinjuje radijsku frekvenciju za tretmane lica, smanjenje bora, te se koristi prilikom tretiranja akni, te sadrži vakum masažu za lice s kromoterapijom s promjenjivim, te prilagodivim bojama, različitim tipovima kože.

Djelotvornost aparata Reducing body sistem firme Technology možete isprobati na Sajmu mode i ljepote koji će se održati od 27. do 29. studenog na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5, na štandu 10 gdje također možete sudjelovati u prezentaciji Cesars secrets materijala za nokte te isprobati nail art, manikuru, ugradnju i korekcije ili nadopune vaših noktiju. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju