Na reviji modnog dvojca ELFS manekenke nisu morale hodati, no ipak su otkrile kako je dobra fizička sprema njihova osnovna oprema, a Miss Universe Sarah Ćosić je priznala kako će, ukoliko će biti potrebno, svoje tajne dobro skrivati

'Manekenke više ne moraju ni hodati' bio je jedan od komentara koji se čuo iz publike na reviji ELFS-a održanoj u Rijeci. Cure su se po pokretnim stepenicama spuštale na vlastitu odgovornost, a Lorena Čavar koja je na reviji nosila haljinu optočenu kristalima najtežu iz nove kolekcije ELFS-a potvrdila je kako je dobra fizička sprema  obavezna oprema svakog modela.

'Haljina koju sam nosila je prekrasna, no i jako teška tako da je za nošenje potrebna dobra fizička sprema', rekla je Lorena Čavar.

Poželite li se počastiti nekom od večernjih haljina iz ove kolekcije dobra kondicija novčanika je neophodna, no dvojac ELFS, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić tvrde kako su cijene domaćih dizajnera razumne.

'Način proizvodnje je drugačiji, ne radi se o velikim količinama pa da se s time može sniziti cijena materijala ili proizvodnje', pojasnio je Aleksandar.

Kod ELFS-a kvaliteta nije upitna, a njihove modele nose mnogi domaći estradnjaci, a i manekenka Vedrana Linardić je potvrdila kako su kolekcije domaćih dizajnera iz godine u godinu sve bolje.

Reviju je nosila i Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić koja je za razliku od kolegica Miss Universe iz Japana te Trinidada i Tobaga kojima su otkriveni porno uradci, jako čedna.

'O meni se ne može iskopati ništa, a ukoliko ću nešto skrivati, to ću jako dobro sakriti', poručila je Sarah.

Osim u Rijeci moda je glavna tema i u Zagrebu gdje je u održano druženje pod nazivom 'Moda sa šlagom' na kojem su se predstavili mladi dizajneri koji su tom prigodom prodavali svoju odjeću i modne dodatke po cijeni od 350 do 450 kuna. Ovakva su druženja u svijetu praksa, a organizira ih i Stella McCartney, a kako bi se što više približili slavnim kreatorima i naši će 'Modu sa šlagom' održavati svaki mjesec!

Poželite li se nakon dobrog šopinga odmoriti uz organizaciju vaših zimskih praznika predlažemo vam Jahorinu. Uz 25 kilometara skijaških staza i hotelski kapacitet od četiri i pol tisuće ležajeva dobra zabava na snijegu je zagarantirana.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju