Samo za čitateljice Zadovoljne, Saša Joković i Tomo Vrban pokazat će vam dva različita make up stila za najluđu noć. Naravno i u ovom slučaju naglasak je bio na jednostavnosti i minimalizmu. Pratite njihove korake i zablistajte na dočeku poput holivudske dive!

Make up s kojim palnirate zablistati na dočeku Nove Godine trebao bi biti jednostavan s dozom glamura, naglašavaju Tomo i Saša.

U skladu s tim obojica su krenula na posao i pokazali nam kako uz pomoć nekoliko jednostavnih poteza, možete uistinu zablistati. Naravno prije svega morate se odlučiti koji dio lica želite naglasiti, oči ili usne. Jedno i drugo ne dolazi u obzir.


Saša se odlučio naglasak staviti na oči. Počevši s nanošenjem lagane teksture na lice i iscrtavajući konture, Saša je napravio podlogu, na koju je nanio rumenilo boje breskve.

Kapke je osjenčao svijetlim sjenilom, dok je smeđom nijansom ocrtao smokey eyes. Sljedeći korak su umjetne trepavice, neizostavni dio svakog svečanog looka.

Za očaravajući pogled Saša je nanio nekoliko slojeva maskare te zlatni gliter na kapke. Obrve naravno treba počešljati i smeđom maskarom popuniti.

Za kraj Saša je ostavio usnice, na koje je nanio sloj roza ruža. I diva je rođena.....

'Crveni ruž ove se godine vratio na velika vrata, s njim definitivno ne možete pogriješiti' ni u najluđoj noći', otkrio je Tomo te krenuo na posao.


Tekući puder, puder u prahu te korektor potrebni za podlogu moraju biti savršeno naneseni, kako bi krenuli na zahtjevnije korake. Tomo je veliku pažnju posvetio i očima, unatoč tomu što naglasak nije na njima.

Umjetne trepavice te tehnika suhog tuša otvorit će vaš pogled, a na jagodice je dovoljno nanijeti roskasto rumenilo.

Tomo obožava olovku na usnama, koja je praktična jer je postojanija i ne ostavlja tragove na čaši i odjeći, u ovom slučaju odlučio se za crvenu nijansu. Glamuroznije ne može biti.

Pokušajte i vi pratiti korake naših omiljenih make up majstora i zablistajte u Novoj 2009.!!!

Modeli: Sarah Ćosić i Lana Kuduz

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju