Prosinac je mjesec u kojem odlazak na razne domjenke i partyje postaje stil života. S obzirom na financijsku krizu koja je pokucala na vrata vrijeme je za trikove, a najbolje ih je potražiti kod slavnih dama kojima je hodanje na visokim petama stil života


Pripremite kupku od soli

Ukoliko niste stigli frizeru, a tamni izrast odaje vašu pravu boju kose poslužite se olovkama za kosu.

Kako bi ušli u usku suknju ili haljinu morate skinuti još dva kilograma, no niste sigurni hoće li vam to uspjeti. Vrijeme je za trik kojim se koristi Heidi Klum prije odlaska na snimanje - kupku od soli.

Napunite kadu toplom vodom i u njoj rastopite Epsomsku sol. To je drugo ime za magnezij sulfat koji će pomoći da se riješite viška vode iz organizma i lakše uskočite u haljinu.

Skačite!

Madonna i Stella McCartney znaju tajnu koju im je otkrio osobni trener zaslužan za njihove figure. Nabavite mali trampolin i na dan partyja skačite na njemu 40 minuta.

Pritom je važno da se nalazite u zatvorenoj prostoriji u kojoj je toplo i da taj dan ne konzumirate gazirana pića. Možda vam zvuči smiješno, no nakon skakanja ćete izgledati mršavije.


Nanesite bronzer

Nakon čaše pjenušca ili vina zasladite se bezalkoholnim koktelom i izbjegnite teturanje na partyju.

Jennifer Lopez i Cat Deeley koriste se vrlo jednostavnim trikom kako bi zablistale u svakoj prilici. Na lice, dekolte i ruke nanose bronzer kako bi njihov ten izgledao zdravo i preplanulo.

Odaberite boju bronzera koja neće izgledati neprirodno na vašoj koži i nanesite ju na otklrivene dijelove tijela, a posebnu pažnju posvetite nogama. Nakon nanošenja pričekajte par minuta da se upije u kožu kako ne bi ostavio tragove na odjeći.

Prikrijte tamni izrast

Ukoliko niste stigli frizeru, a tamni izrast odaje vašu pravu boju kose poslužite se olovkama za kosu. Možete ih nabaviti u parfumerijama, a dostupne su u nekoliko nijansi. Ovim trikom služe se Madonna, Jennifer Garner i Gwyneth Paltrow.

Stavite umetke u kosu

Poslužite se trikom koji koriste Eva Longoria, Jessica Simpson i Jennifer Lopez. Nabavite umetke za kosu u boji koja odgovara vašoj i produžite kosu. Umetnite ih u rep, to je puno jednostavnije od stavljanja pravih umetaka, a efekt je odličan.

Zasladite se bezalkoholnim koktelom

Kako bi izbjegli teturanje na božićnim partyjima budite oprezni s alkoholom. Nakon čaše pjenušca ili vina zasladite se bezalkoholnim koktelom.

Tim trikom se služe mnoge zvijezde, pa zašto ne bi i vi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju