Injekcija gela Macrolane koja uštrcana u ženske grudi ima trenutačan efekt podizanja postala je pravi hit i među ženskim stražnjicama. Dovoljno je stisnuti zube i stražnjica u trenu postaje dio tijela koji privlači poglede.

Injekcija koja za cijenu od dvije tisuće funti trenutno podiže stražnjicu pravi je hit među ženama koje su oduvijek sanjale o zamamnoj pozadini koja će privlačiti muške i ženske poglede.

Iako se isti efekt može postići dugotrajnim vježbanjem i pravilnom prehranom injekcija koja daje rezultate nakon samo 45 minuta i malo pretrpljene boli puno je draži izbor.

Injekcija Macrolanea pruža instant efekt podizanja stražnjice i grudiju, a traje do godine dana. Postupak je vrlo jednostavan, pacijent prvo dobije lokalnu anesteziju nakon čega se tankom iglom gel uštrcava u stražnjicu. 

Injekcija koja za cijenu od dvije tisuće funti trenutno podiže stražnjicu pravi je hit među ženama koje su oduvijek sanjale o zamamnoj pozadini koja će privlačiti muške i ženske poglede.

Macrolane je razvijen u Švedskoj 2000. godine i odmah je postao pravi hit. Pruža brze rezultate koji izgledaju kao da je pacijent podvrgnut plastičnoj operciji tijekom koje su umetnuti silikoni. Tvar se bazira na Restylanu kojim se pune usne i ublažuju bore na području lica. Samo dvije godine nakon što je proizveden postao je pravi hit među ženama u Velikoj Britaniji.

Cijeli postupak traje samo 45 minuta, a nakon toga je potreban dan odmora zbog boli koju pacijent pretrpi prilikom uštrcavanja gela u tijelo. Jedina posljedica su masnice koje su nekoliko tjedana vidljive na tijelu.

Tretman čija je cijena oko 16 tisuća kuna traje 12 do 16 mjeseci i iako su žene svjesne kako ovaj postupak ustvari samo podiže njihovo samopouzdanje uz osmijeh se rastaju od svote kako bi bile zadovoljne svojim odrazom u ogledalu.

Ipak neke od žena koje su se odlučile na ovaj zahvat imaju loša iskustva zbog neravnomjerno raspoređenog gela u stražnjici, no još se niti jedna od pacijentica nije polažila jer nakon malih prepravki njihova stražnjica izgleda poput one latino dive J. Lo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju