Lijepo lice glumice Scarlett Johansson krasi naslovnicu prvog broja Cosmopolitana za 2009., no seksepilnu damu razljutio je naslov koji prati njezinu fotografiju pa razmišlja o tužbi protiv prestižnog ženskog časopisa


U editorijalu za Cosmopolitan Scarlett se fotografirala u seksi crnoj suknji i korzetu Yves Sainta Laurenta te progovorila o svom izgledu i seksepilu. 

Mlada glumica koju mnogi smatraju jednom od naseksepilnijih žena na svijetu otkrila je kako sama o tome uopće ne razmišlja.

Glumica tvrdi kako su urednici izmislili sve izjave jer ona u javnosti ne govori o svom privatnom životu.

Ipak, razljutio ju je naslov koji glasi: Scarlett: Zašto sam se morala udati!

Scarlett uživa u karijeri koja ide uzlaznom putanjom i braku s Rayanom Reynoldsom te romantici koju dijele. No, to bi mogao narušiti tekst za koji glumica tvrdi kako su ga urednici izmislili. 

Scarlett: 'Bila sam nesretna u ljubavi!'

'Proživljavam prekrasno razdoblje. Mislim kako sam romantičnu stranu naslijedila od majke koja me naučila raznim načinima na koje mogu biti romantična. Rayan i ja smo jako zaljubljeni i svaki dan pronalazimo nove načine kako produbiti našu vezu' piše u Cosmopolitanu, no Scarlett tvrdi kako ona to nikada nije izjavila.


Tekst je potpuno izmjenjen, a Scarlett tvrdi kako nikada nije govorila o svojoj vezi. Izgleda kako će se prava istina otkriti na sudu jer je glumica odlučila tužiti prestižni časopis koji je izmjenio njezine izjave te ih takve i objavio.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju