Mlada holivudska glumica javno je izjavila kako se ne odriče hrane, oboćava svoje obline i prezire dijete kakve propagiraju Victoria Beckham i Jennifer Aniston

Teretanu sam vidjela samo na televiziji. Ja se jednostavno dobro osjećam, u svojoj koži. Dijete koje propagiraju mršavice poput Victorie Beckham i Jennifer Aniston najveće su gluposti ikad. Ne razumijem što je seksi u tome

- Ne vidimo što je seksi u konfekcijskom broju 34 ili 32? kazala je Scarlett Johansson, jedna od rijetkih holivudskih glumica koje se ne odriču prirodnih oblina.

Mlada holivudka glumica ne odlazi u teretanu, vrlo neredovito vježba i gotovo nikada nije bila na dijeti.

- Teretanu sam vidjela samo na televiziji. Ja se jednostavno dobro osjećam, u svojoj koži. Dijete koje propagiraju mršavice poput Victorie Beckham i Jennifer Aniston najveće su gluposti ikad. Ne razumijem što je seksi u tome, kazala je Scarlett i opovrgnula da je ikada bila na plastičnoj operaciji.

Trebate li savjet za ljepotu pitajte Scarlett!

- Dovoljno je pogledati moje slike s 14 godina i najnovije fotografije, pa je lako zaključiti jesam li se operirala, zaključila je Scarlett i dodala kako se na njezinom jelovniku nalazi mnogo više od ribe i povrća na pari!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju